Det finnes ikke en fast botox pris.

Generelt sett kan botoxbehandling ligge mellom 1500 og 6000 NOK. Dette er avhengig av området og mengden som brukes. Les mer nedover i innlegget for mer detaljert informasjeon

Vi gir konsultasjonstimer til 600 kr. Dersom du velger å sette injeksjonen på samme konsultasjon -trekker vi fra de 600 kronene. Det vil si at prisene du ser lengre ned i artikkelen er fast.

Dersom du har fått botox på blå resept vil du kun betale for selve injeksjonsprosedyren. Dersom dette er opptil 3 områder, slik at alt kan gjøres i løpet av 15-30 minutter er vår pris 2000 kroner for å utføre behandlingen. Dette inkluderer at vi blander preparatet (det et en forutsetning at vi får blandet preparatet)

Les mer om botulinumbehandlinger her

Priser på vår klinikk

Injeksjon av 1 område | kr 2500,-
Injeksjon av 2 områder | kr 3750,-
Injeksjon av 3 områder | kr 5000,-

Injeksjon av kjevemuskulatur (masseter): kr 3750,-

Injeksjon armhuler (svettebehandling) | kr 6000,-

Kjeve og svettebehandling: prisene gjelder begge sidene av kjeven/ armhuler og er inkludert moms

Forklaring på områder: I anikter har vi delt inn musklene i områder:

 • Et område er musklene som lager rynkene i pannen (m. frontalis)
 • Et annet område er de musklene som danner sinnarynken (m. procerus og m. corrugator supercili)
 • Det tredje området er de musklene som lager smilerynkene, eller kråketær som det også kalles (m. orbicularis oculi)
Botosx pris: bilde av ansiktsmuskulatur. botox masseter behandling består i å injisere masseter muskelen som er en av musklene på denne illustrasjonen

Første område koster 2500, mens dersom du skal ha 2 områder i en og samme konsultasjon betaler du bare 1250 ekstra per område.

Masseter og svettebehandling har en fast pris det ikke gis rabatt for.

Dersom du trenger mer botulinum toksin vil du få dette gratis i de områdene du har betalt for opptil 3 uker etter første behandling.

Normalt sett tar det 10 dager før botoxbehandlingen viser sin fulle effekt.

Har du flere spørsmål så send dem inn via vårt kontaktskjema.

Botox pris: Behandlingsområdet med mer

Prisen på en botulinumbehandling (ofte referert til som Botox-behandling) kan variere avhengig av en rekke faktorer. Her er noen av de viktigste elementene som kan påvirke kostnaden:

 1. Behandlerens erfaring og kvalifikasjoner: En høyere pris kan forventes hos erfarne og høyt kvalifiserte behandlere, for eksempel hos spesialiserte dermatologer eller plastikkirurger.
 2. Geografisk beliggenhet: Prisene kan variere betydelig avhengig av hvor i landet behandlingen utføres. For eksempel kan priser i større byer som Oslo eller Bergen være høyere enn i mindre byer.
 3. Behandlingsområdet: Kostnaden kan også avhenge av størrelsen og kompleksiteten til området som behandles. Behandling av flere områder, som panne, øyebryn, og rundt øynene, kan øke prisen.
 4. Antall enheter som brukes: Botulinumtoxin selges ofte per enhet, og totalprisen vil derfor avhenge av hvor mange enheter som kreves for å oppnå ønsket resultat.
 5. Klinikkens rykte og etterspørsel: Klinikker med et godt rykte eller høy etterspørsel kan ofte ta høyere priser på grunn av deres beviste resultater og popularitet.
 6. Type botulinumtoxin: Det finnes forskjellige merker av botulinumtoxin (som Botox, Dysport, Xeomin), og noen kan være dyrere enn andre.
 7. Konsultasjonsavgift: Noen klinikker kan kreve en konsultasjonsavgift som enten legges til behandlingskostnaden eller trekkes fra den totale prisen hvis behandlingen utføres.
 8. Forsikring og finansieringsmuligheter: Avhengig av årsaken til behandlingen (kosmetisk vs medisinsk nødvendig), kan forsikringsdekning påvirke kostnaden. Noen klinikker tilbyr også finansieringsordninger som kan påvirke den faktiske kostnaden.
 9. Spesielle tilbud og pakkeavtaler: Noen ganger kan klinikker tilby spesielle priser eller rabatter ved flere behandlinger eller i lavsesonger.
 10. Oppfølging og vedlikeholdsbehandlinger: Regelmessige vedlikeholdsbehandlinger kan være nødvendig for å opprettholde resultatene, noe som påvirker den totale langsiktige kostnaden.

Botox av sinnarynken VS andre områder

Det er som nevnt store forskjeller på hvor mye botox som brukes på et område av kroppen kontra ett annet. Botoxpreparatet er veldig kostbart, og dette er den primære årsaken til at prisen øker, det har ikke noe å gjøre med tiden som brukes.

For eksempel vil det brukes 10-20 ganger så mye botox ved svettebehandling enn ved behandling av sinnarynken.

Kjevemuskulaturen krever omtrent 5 x så mye stoff som sinnarynken.

Mange klinikker tilbyr pakkepriser eller rabatter ved kjøp av flere behandlinger samtidig, og noen inkluderer konsultasjonsavgifter i prisen.

Det kan være lurt å spørre om en fullstendig oversikt over alle kostnader før man bestemmer seg for å gå videre med behandlingen.

Toralf Wollkert Thomassen