Kundeomtaler

Se hva våre kunder sier om oss før du tar kontakt. Her er noen kundeomtaler fra fornøyde samarbeidspartnere. Les også våre mange Google vurderinger eller hva pasientene sier om oss på Legelisten.no

«Som daglig leder i en rørleggerbedrift hvor de ansatte har både tungt arbeid og vanskelige arbeidsstillinger er det helt naturlig for meg å tenke forebyggende når det gjelder helsen til de som faktisk lager omsetningen vår. Alle våre ansatte har fri tilgang til bestille timer hos Din Helse Nydalen og Bjølsen. Kostnaden med å forebygge skader er minimal i forhold til hva det koster å ha ansatte syke eller ha behandlingsforsikring.»

W. Utvik – Daglig Leder Sofienberg Rør AS

«Vi på CrossFit Oslo samarbeider tett med Din Helse Nydalen og Bjølsen. Både ansatte og medlemmer har tilgang til å bestille timer her, til reduserte priser. Vi ser store verdier i at ansatte og medlemmer kan få både forebyggende og akutt behandling, som gjør at ansatte kan fortsette å jobbe og at medlemmene kan fortsette treningen sin uten opphold. For oss er det en trygghet å sende medlemmer til en klinikk som som kjenner til CrossFit og vet at treningen kan tilpasses rundt skader. På den måten holder vi medlemmene i gang, noe som er en fordel for medlemmet og oss.»  

Eivind Ringard – Daglig Leder Crossfit Oslo
Kundeomtale fra Eivind Ringard, daglig leder på Crossfit Oslo. Her flexer han bicepsen på bildet for å vise hvor fornøyd han er med oss (og kanskje seg selv)
Daglig leder på Crossfit Oslo E. Ringard