Vilkår og betingelser for Din Helse klinikkene

Vennligst les nøye gjennom følgende vilkår og betingelser før du bruker tjenestene til Din Helse. Ved å benytte våre tjenester samtykker du til følgende vilkår:

1. Avtale om tjenester

Ved å bestille eller motta tjenester fra Din Helse , aksepterer du at du har inngått en avtale om å motta spesifikke helse- og kiropraktortjenester. Du forstår at resultatene av behandlingen kan variere basert på din individuelle tilstand og følger eventuelle anbefalinger fra klinikken.

2. Konfidensialitet

All informasjon som du deler med Din Helse, inkludert helsehistorie og personlig informasjon, vil bli behandlet konfidensielt. Vi følger gjeldende lover og forskrifter om personvern og helseinformasjon.

3. Avbestillinger og endringer

Dersom du ønsker å avbestille eller endre en avtalt time, ber vi deg om å gi beskjed så snart som mulig. Ved avbestillinger mindre enn 24 timer før avtalt tid kan det påløpe gebyr.

4. Ansvarsfraskrivelse

Din Helse vil utføre tjenestene med høy grad av profesjonalitet og omsorg. Likevel, vi kan ikke garantere spesifikke resultater eller helbredelse for alle tilstander. All behandling og rådgivning gis i tråd med vår faglige kompetanse, men individuelle resultater kan variere.

5. Betalinger

Du er ansvarlig for å betale for tjenestene som leveres av Din Helse i henhold til gjeldende priser og betalingsvilkår. Betalinger skal skje ved avtalt tidspunkt.

6. Immaterielle rettigheter

Alt innhold, inkludert tekster, bilder og grafikk, på vår nettside (www.dhb.no) og i våre materialer, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Du forplikter deg til å ikke kopiere, distribuere eller bruke dette materialet uten vår tillatelse.

7. Endringer i vilkår

Din Helse forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på vår nettside, og det er ditt ansvar å holde deg oppdatert.

Ved å bruke tjenestene til Din Helse, erkjenner du at du har lest, forstått og akseptert disse vilkårene og betingelsene.

Dersom du har spørsmål angående disse vilkårene, vennligst kontakt oss på 22 95 11 14