Miguel – En dyktig massasjeterapeut som gjør en forskjell

Vi er glade for å ha fått tak i vår nye massasjeterapeut, Miguel, her på Din Helse Nydalen. Med over 5 års erfaring i massasjeterapi har han fått et solid rykte som en høyt kvalifisert terapeut.

Han har omfattende kompetanse som inkluderer videreutdanning i diverse massasjeteknikker og praktisk erfaring med behandlingsmetoder som akupunktur, kinesiotape, kopping og dyp bindevevsbehandling.

Hans engasjement for sitt fag og hans mål om å hjelpe våre kunder med smertelindring, forbedret livskvalitet og stressreduksjon er en sentral del av hans måte å jobbe på. Vi ser frem til å samarbeide med ham for å gi våre pasienter et komplett behandlingsopplegg.

En allsidig terapeut

Miguel er en allsidig terapeut som behersker en rekke forskjellige massasjeteknikker og behandlingsmetoder. Her på Din Helse Nydalen har vi gleden av å tilby hans ekspertise i:

 1. Massasjeterapi: Med Miguel som terapeut kan du forvente massasjeterapi av høy kvalitet. Hans omfattende kompetanse innen massasjeteknikker gjør at han kan tilpasse behandlingen tilpasset individuelle behov.
 2. Dyp bindevevsbehandling: For de som lider av kroniske smerter eller spenninger, er dyp bindevevsmassasje ofte en livredder. Miguel er en ekspert på å løse opp i dype muskelproblemer og gir deg den nødvendige lindringen.
 3. Cellulittbehandling: Cellulitt er et vanlig problem som mange sliter med. Miguel har spesialisert seg på cellulittbehandling for å hjelpe kundene våre med å oppnå jevnere og strammere hud.
 4. Klassisk massasje: Klassisk massasje er en av de mest kjente og brukte massasjeteknikkene. Miguel er dyktig i denne teknikken og gir kundene en avslappende opplevelse som lindrer muskelspenninger og stress.
 5. Idrettsmassasje: For de som driver med idrett eller fysisk aktivitet på høyt nivå, kan idrettsmassasje være avgjørende for å opprettholde muskelbalanse og forebygge skader. Miguel har spesialisert seg på idrettsmassasje og hjelper idrettsutøvere med å prestere på sitt beste.
Massasjeterapeut

Dette kan du få hjelp med

Det som virkelig skiller Miguel fra mengden, er hans sterke engasjement for å hjelpe kundene våre. Han tror på en helhetlig tilnærming til behandling og ser på kroppen som en helhet. Miguel er dedikert til å lindre en rekke plager, inkludert:

 • Muskelsmerter og muskelspenninger: Enten du har akutte eller kroniske muskelsmerter, kan han hjelpe deg med å finne lindring og forbedre mobiliteten din.
 • Ryggsmerter og nakkesmerter: Rygg- og nakkesmerter kan være svært plagsomt i hverdagen. Miguel har ekspertisen som trengs for å løse opp i disse problemene og hjelpe deg med å få en smertefri tilværelse.
 • Hodepine og migrene: Miguel kan hjelpe deg med å redusere intensiteten og frekvensen av hodepine og migrene ved hjelp av massasje og andre teknikker.
 • Stress og utmattelse: Livets travle tempo kan føre til stress og utmattelse. Miguel jobber med kundene for å redusere stressnivået og øke følelsen av velvære.
 • Senebetennelse: Senebetennelse kan være smertefullt, men med riktig behandling kan det lindres. Miguel tilbyr behandling som kan bidra til å lindre senebetennelseplager.
 • Helhetlig behandling av ankelleddet: Skader eller smerter i ankelleddet kan begrense mobiliteten. Miguel kan hjelpe med å gjenopprette funksjonaliteten i ankelen din.

Miguel ser virkelig frem til å hjelpe deg med dine helse- og velværebehov. Han ønsker å forbedre livskvaliteten til hver eneste kunde som går gjennom dørene våre.

Bestill en konsultasjon i dag

Prøv en behandling og opplev forskjellen som en erfaren massasjeterapeut kan gjøre i ditt liv.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen med åpne armer på Din Helse Nydalen, og tilby deg en behandling av topp kvalitet. Lurer du på noe mer så ta kontakt på telefon eller via kontaktskjema.