Massasje i Oslo for den kresne

Våre klinikker tilbyr alt innen fysikalske behandlinger: kiropraktikk, fysioterapi, osteopati, ultralydveiledet injeksjon og sist men ikke minst massasje.

Vår nye terapeut innen massasjeterapi, Miguel, har en allsidig utdanning der han bruker det han har lært for å gi deg en god behandling med optimalt resultat. Les mer for å finne ut hva du kan forvente ved et besøk hos oss.

En allsidig Terapeut:

Miguel bruker mange verktøy innen behandlingsteknikker. Han har i mange år jobbet som terapeut på Squeeze Nydalen, og har tatt videreutdanning i blandt annet kjeve og deep tissue release på Kropp I Balanse Akademiet. Her er hva vi tilbyr på vår klinikk:


MASSASJETERAPI/ IDRETTSMASSASJE

Massasjeterapi passer for deg med muskulære plager og/eller smerter i muskel- og skjelettsystemet, og trenger hjelp av en massasjeterapeut til å løsne på spenningene. Passer perfekt for deg som trener aktivt eller trenger en kraftig og dyp massasje. Massasjeterapeuten bruker forskjellige kraftfulle og dyptgående massasjeteknikker, triggerpunktsbehandling, bindevevsteknikker og tøyninger i behandlingen.

25 min | kr 675,-
50 min | kr 1320,-
70 min I kr 1790,-                                                                                                    90 min | kr 2190,-

KLASSISK MASSASJE

Klassisk Massasje på KroppiBalanse er en god, gammeldags knaing fra topp til tå, eller fokus kun på rygg, skuldre, nakke/armer, eller legger, føtter og lår. Behandlingen utføres av Diplomert Massør eller Massasjeterapeut.

25 min | kr 675,-
50 min | kr 1220,-
70 min I kr 1750,-                                                                                                    90 min | kr 2100,-

BEDRIFTSMASSASJE

Bedriftsmassasje behøver ikke koste din bedrift noe hvis du ikke vil. Flere av våre bedriftskunder lar de ansatte betale egenandelen selv

Prøv behandlinger på bedriften i 1 måned uten bindingstid, hvis dere så tegner en årsavtale gir vi 50% på behandlingene som utføres den første måneden.

Pris etter avtale, kontakt oss for et uforpliktende tilbud.
Til informasjon er det skattefritak for klassisk massasje på bedrifter. Unngå unødvendige sykemeldinger og kostnader derav, med kurativ og forebyggende behandling.

 CELLULITTMASSASJE

Figurforming og cellullitt massasje er en kombinasjon av spesifikk bindevevsmassasje (Deep Tissue Release), lymfedrenasje, kostholdsveiledning, trening og motivasjon.
Metoden er et samarbeid mellom klient og terapeut og går over 10 uker. Shapemassage Metoden har til hensikt å øke blod- og lymfesirkulasjon i de områder av kroppen hvor sirkulasjonen er spesielt hemmet. Cellulitter kan fjernes/reduseres, fettvevet kan reduseres og målbare resultater kan forventes!

45 min | kr 1320,-
Klippekort på 10 ganger | kr 12 200,-

DYP BINDEVEVSMASSASJE

Dyp bindevevsmassasje retter seg mot de som ønsker å få mer energi og overskudd i hverdagen. Dyp bindevevsmassasje (Deep Tissue Release/ShapeMassage) er en behandling som passer for deg som har muskulære smerter, er aktiv idrettsutøver eller har en passiv stillesittende jobb med mye stress og spent muskulatur. Behandlingen kan utføres en gang eller ukentlig med oppfølging over en 8-10 ukers periode for optimalt resultat og balanse i livet..

45 min | kr 1320,-
Klippekort på 10 ganger | kr 12 200,-

DYP BINDEVEVSMASSASJE ANSIKT

En kraftig “hands on” behandling som øker sirkulasjonen i muskulatur og bindevev i ansikt, bryst, hals, nakke, hode, kjeve og skulderledd. Gir glattere og fastere hud. Øker kollagen produksjonen. Virker lymfedrenerende. Behandlingen kan bla redusere spenningshodepine, kjevespenninger, rynker og øresus. Utføres av massasjeterapeut.

45 min | kr 1320,-

SVANGERSKAPSMASSASJE

Vi jobber med klassiske massasjeteknikker og dype bindevevsteknikker (Deep Tissue Release teknikker) over bekken, sete og rygg.

Vi tilbyr den gravide avslappende behandling fra topp til tå eller smerte reduserende massasjeterapi for bekken problematikk og hovne legger.

NB! Det anbefales ikke behandling i første trimester.

45 min | kr 1320,-

KROPPIBALANSE SIGNATURMASSASJE

Vi jobber med klassiske massasjeteknikker og dype bindevevsteknikker (Deep Tissue Release teknikker) over bekken, sete rygg., ben og føtter.

Vi tilbyr en kombinasjon av avslappende behandling fra topp til tå eller smerte reduserende massasjeterapi hvis du trenger det, og kronen på verket er en chakra balansering med akupunktur.

Chakrabalansering med akupunktur er en av verdens eldste helbredelsesmetoder. Dette er en balansering hvor man forsøker å løse opp blokkeringer i energisentrene våre for å gjenopprette kroppens naturlige energibalanse. 

100 min I 2300,-


CHAKRABALANSERING MED AKUPUNKTUR

En av verdens eldste helbredelsesmetoder. Dette er en balansering hvor man forsøker å løse opp blokkeringer i energisentrene våre for å gjenopprette kroppens naturlige energibalanse.

45 min I 990,-

ENERGIMASSASJE – SITTENDE MASSASJE

Energimassasje eller tradisjonell japansk massasje, er en behandlingsmetode som gjør kroppen avslappet og harmonisk samtidig som den aktiviserer energi. Energimassasje er en form for akupunkturmassasje hvor man arbeider ut ifra kroppens eget akupunktursystem. Mer enn 100 akupunkturpunkter stimuleres og aktiveres, og kroppens meridianer (energibaner) og muskler behandles med raske trykk og vibrasjoner, samt ulike grep- og slagteknikker. Perfekt som gave, lunsjbehandling eller ute på bedrifter ved bedriftsmassasje.


15 min | kr 380,-

.

Massasjebehandling handler ikke bare om å løsne opp i muskelspenninger – det er en investering i din helse og livskvalitet. Hos Din Helse Nydalen kan du forvente deg en massasjeopplevelse som går utover det vanlige. Du kan booke time via online booking, men har du spørsmål om de ulike behandlingene, send en epost til linda@kroppibalanse.no

Massasje i Oslo

Utdypning om behandlingsmetodene

Mange av våre kunder oppsøker oss med plager som stammer direkte fra deres daglige aktiviteter eller treningsrutiner. Enten det er for mye stillesitting, feil treningsteknikk, eller for intens trening, ta kontakt. Som Crossfit Oslo sin nærmeste nabo i mange år, er dette både vårt interessefelt og et område der vi har mye kunnskap og erfaringer å dra nytte av for å kunne hjelpe deg.

Mangfoldet av massasjeteknikker kan virke overveldende, fra triggerpunkt- og idrettsmassasje til bindevevs- og klassisk massasje. Hos Din Helse Nydalen er filosofien å tilby behandling basert på dine spesifikke plager.

Vi følger ikke standardprogrammer, men retter oss direkte mot områdene som trenger oppmerksomhet for at du skal få best mulig resultater.

Vår behandlingsmetode balanserer på prinsippet om å jobbe grundig, samtidig som vi tar hensyn til din individuelle toleranse. Vi ønsker å gi deg en effektiv behandling som gir optimale resultater. Vi tar også del i forebyggende tiltak, spesielt for idrettsutøvere, for å forbedre prestasjon og redusere risikoen for skader.

Klassisk massasje:

Klassisk massasje er en velprøvd metode for å løse opp i muskelspenninger og på den måten skape dyp muskulær avslapning. Denne teknikken innebærer mekanisk rytmisk trykking og strekking av musklene, forbedrer blod- og lymfesirkulasjonen, øker produksjonen av endorfiner, og gjør musklene smidigere og mer elastiske.

Triggerpunktbehandling:

Triggerpunkter, eller hyperirriterte punkter i overanstrengte muskler, kan føre til strålesmerter og feil holdning. Vår behandling, ved hjelp av massasje, trykk og tøying, er rettet mot å redusere disse punktene og gi deg smertelindring. Deretter vil vi gi deg rådgivning om hvordan unngå falle inn i feil holding igjen slik at triggerpunktene ikke utvikles.

Strain and counterstrain:

Dette er en osteopatisk teknikk som behandler hele nervesystemet. Denne manuelle behandlingen er skånsom, og vi fokuserer på å behandle kroppen som en helhet.

Strukturell bindevevsmassasje:

Balansen i kroppens struktur påvirker vår bevegelse, belastningsskader og smerteopplevelse. Ved å jobbe med strukturell behandling retter vi opp ubalanser i kroppens holdning, gir bedre blodsirkulasjon og øker bevegeligheten i ledd og muskler.

Idrettsmassasje:

Idrettsmassasje tilpasses individuelle behov og mål. Den dynamiske behandlingsformen fokuserer på spesifikke muskelgrupper relatert til ulike idretter. Det er ikke bare for eliteutøvere; det kan tilpasses alle med spesifikke mål, enten det er å forbedre ytelse, øke energinivået eller akselerere restitusjonen.

Med erfaring, nysgjerrighet, og faglig kompetanse ønsker vi å gi deg den beste totalopplevelsen og resultatet. Uansett om du søker smertelindring, bedre prestasjon, eller bare en avslappende stund, tilbyr vi behandlinger tilpasset dine behov. For massasje – velg Din Helse Nydalen.

Toralf Wollkert Thomassen