Søker du etter fysioterapi Bjølsen? Har du smerter eller skader i muskler eller ledd? Vi ønsker å hjelpe deg! Vår nye klinikk ligger midt i hjertet av Nydalen/Bjølsen i Oslo. Vi tilbyr personlig og tilrettelagt behandling til alle som sliter med fysiske plager.

Hvis du er på jakt etter en fysioterapiklinikk som bryr seg om din totale helse og velvære, og som ønsker hjelpe deg med å bli helt frisk så er Din Helse Bjølsen stedet for deg. Ring oss i dag for å bestille din time eller ta kontakt via kontaktskjema

Vi er 100% privat og har ingen avtale med det offentlige. For deg som pasient betyr dette at vi har

Fysioterapi bjølsen: en fysioterapeut utfører trykkbølgebehandling på glutealregionen til en ung idrettsutøver

Dyktige fysioterapeuter

Våre dyktige fysioterapeuter har bred erfaring med alle typer skader og benytter seg av den nyeste forskningen for å tilby det beste behandlingstilbudet for dine plager. At vi er private, gjør at vi raskere kan ta i bruk nye behandlingsmodaliteter når de dukker opp, vi trenger ikke vente på en takstgodkjenning fra det offentlige

Trykkbølgebehandling og ultralydscanninger er gode eksempler på dette. Selv om alle vet at disse hjelpemidlene har gitt undersøkelser og behandlinger et kvantesprang i riktig retning, er det fortsatt 100% egenandel uansett.

Vi gir en evidensbasert behandling som inkluderer manuelle terapiteknikker og injeksjonsbehandlinger (PRP, HA og kortison) mot alle muskel- og skjelettproblemer, idrettsskader og aldersrelaterte tilstander.

Vi tilbyr også rehabilitering for personer som har vært utsatt for ulykker eller har fått kirurgi.

I tillegg til fysikalske behandlinger tilbyr vi også kurs ledet av autorisert helsepersonell som har fokus på å forbedre styrke, fleksibilitet og fremme en sunn livsstil. Dette inkluderer trening og livsstilsveiledning for vekttap, ernæringsrådgivning og stresshåndtering.

Vår filosofi er å ha en helhetlig tilnærming til våre pasienters helse. Vi forplikter å gi deg som pasient kvalitetsbehandling og kvalitetsråd. Vi vil lære opp hver enkelt pasient slik at du får bedre kontroll over din egen helse, og målet er at du etterhvert skal kunne behandle dine plager på egen hånd/ holde dem på avstand på egen hånd.

Vi tror på at en god behandlingsplan krever en kunnskapsbasert tilnærming. Derfor prøver vi å gi pasientene den beste kombinasjonen av moderne utstyr kombiner med faglig ekspertise.

Din Helse Bjølsen er ønsker å gi deg den beste behandlingen som finnes for å behandle dine skader eller sykdommer. Vi har toppmoderne utstyr og høyt kompetente fysioterapeuter for å diagnostisere, behandle og forebygge.

Hva er fysioterapi?

Fysioterapeuter jobber med kropp og bevegelse for å fremme god helse. En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til. Målet er at pasienten kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevne, utnytte egne ressurser og bidra aktivt i en bedre egen helse. For å få til dette er det viktig at pasienten og fysioterapeuten utvikler et trygt og tillitsfullt forhold.

Hvorfor fysioterapi?

En fysioterapeut utreder, behandler og forebygger sykdommer og skader i bein, ledd, muskler og sener. Fysioterapeuten kartlegger ditt behov for behandling, opptrening og rehabilitering. Målet er at du utvikler, gjenvinner eller holder ved like funksjonsevnen. Fysioterapeuten gjør ofte tester av bevegelighet, styrke og balanse. I tillegg ser fysioterapeuten det som sin oppgave å motivere og veilede deg til bedre helse.

Når bør jeg gå til fysioterapi

Er du usikker på om du bør bestille time hos fysioterapeut eller kiropraktor? – Da er du ikke alene.
Den gode nyheten er at begge behandler alle slags muskel- og skjelettplager, så det er ikke mulig å bestille ‘feil’.

Hva slags behandling kan jeg forvente meg på fysioterapi?

Vi har like mye fokus på benkebehandling som treningsterapi og ønsker å kombinere pasientens ønske med vår ekspertise på best mulig måte.

Er fysioterapi dyrere privat enn offentlig?

Trykkbølgebehandling og ultralydscanninger som vi er eksperter på, koster like mye på privatklinikk som på offentlig, men det er få offentlige fysioterapeuter som har dette utstyret. Ellers er det ca 200 kr billigere per gang å gå til offentlig fysioterapeut enn hos oss, men vi får tilbakemeldinger på at våre timer inkluderer mer enn det du får via det offentlige. Vi kombinerer hands on behandling med øvelser, trykkbølge og alt annet.

Hvor mange ganger må jeg gå til fysioterapi før jeg blir bedre?

Det kan være alt fra 1 gang for et enkelt problem, til 50 behandlinger på et år. La oss kartlegge ditt problem så kan vi komme med et eksakt svar for å fikse ditt problem

Bør jeg ta en pause fra treningen mens jeg går til fysioterapi?

I mange tilfeller ja. Avlastning er en viktig del av rehabiliteringen.

Hva slags øvelser kan jeg gjøre hjemme for å forebygge skader?

Hjemmeøvelser:) Fra spøk til alvor: Det kommer jo helt an på problemet ditt. Se på vår hjemmeside,bruk søkefeltet til å finne ditt problem. Der ligger også forslag til øvelser

Toralf Wollkert Thomassen