Nordic Netcare helseforsikring tilbys av et ledende selskap innen digital helse og helsetjenester, med fokus på å tilby innovative løsninger for å forbedre tilgangen til og kvaliteten på helsetjenester i de nordiske landene.

Blandt deres fremtredende tjenester er dekning av fysioterapi, kiropraktikk og osteopati. Vi er samarbeidspartnere med Nordic Netcare, og du kan derfor bruke denne forsikringen hos oss

Gjennom Nordic Netcares digitale booking kan pasientene våre enkelt få tilgang til våre kvalifiserte fysioterapeuter, kiropraktorer og osteopater via nettet.

Helseforikringe eliminerer ventetid på klinikker eller behandling, og gir pasienter mer fleksibilitet og bekvemmelighet i hvor de kan motta behandlingen.

Fysioterapi er spesielt viktig for rehabilitering etter skader eller operasjoner, samt for å behandle muskel- og leddsmerter. Nordic Netcare sørger for at pasienter kan konsultere fysioterapeuter uten å betale egenandel, motta skreddersydde treningsprogrammer og få råd om smertelindring og forebyggende tiltak.

Kiropraktikk og osteopati er også sentrale i behandlingen av muskel- og skjelettplager. Nordic Netcare tilbyr tilgang til erfarne kiropraktorer og osteopater som kan gi pasienter råd, behandling og øvelser for å lindre smerter, forbedre mobilitet og fremme generell helse og velvære.

Hva er du normalt sett dekket for av denne forsikringen?

Fysikalske behandlinger og undersøkelser: Det er dekning hos autorisert helsepersonell som i Norge inkluderer: Osteopater, kiropraktorer og fysioterapeuter

Dekning hos kiropraktor

Selskapet tilbyr omfattende dekning for kiropraktortjenester gjennom sine digitale plattformer. Med Nordic Netcare helseforsikring kan pasienter få tilgang til kvalifiserte kiropraktorer online, noe som gir dem fleksibiliteten til å motta behandling og rådgivning uavhengig av tid og sted.

Dekningen for kiropraktorbehandling via Nordic Netcare inkluderer vanligvis:

 1. Konsultasjoner: Pasienter kan planlegge og gjennomføre konsultasjoner med kiropraktorer direkte via Nordic Netcares plattform. Dette gjør det mulig å diskutere symptomer, få en nøyaktig diagnose og utvikle en behandlingsplan uten behov for fysiske besøk på en klinikk.
 2. Diagnostiske vurderinger: Kiropraktorer vil gjennomføre grundige diagnostiske vurderinger for å forstå pasientens tilstand og behov. Dette kan inkludere undersøkelser av muskel- og skjelettsystemet, samt diskusjoner om pasientens medisinske historie og eventuelle tidligere skader.
 3. Behandling: Basert på den diagnostiske vurderingen vil kiropraktoren utvikle og implementere en skreddersydd behandlingsplan for å adressere pasientens spesifikke behov. Dette kan omfatte manuell justering av ryggraden og andre ledd, massasje, tøyninger og øvelser for å forbedre muskelfunksjon og redusere smerte.
 4. Oppfølging og rådgivning: Etter behandlingen vil kiropraktoren vanligvis gi pasienten råd om hjemmeøvelser, ergonomi og livsstilsendringer som kan bidra til å opprettholde og forbedre resultatene av behandlingen over tid. Videre oppfølging og støtte kan også tilbys gjennom Nordic Netcare-plattformen.

Nordic Netcare sørger for at pasientene får tilgang til kvalifiserte kiropraktorer av høy kvalitet gjennom en brukervennlig digital plattform. Dette gir pasientene større kontroll over sin egen helse og velvære, samtidig som det gjør det enklere og mer praktisk å motta kiropraktorbehandling uansett hvor de befinner seg.

Nordic Netcare helseforsikring dekker bland annet trykkbølge. Bildet viser osteopat som gir trykkbølge under foten på en svært veltrent og kjekk mann

Dekning hos fysioterapeut

Ved å samarbeide med eksterne klinikker og fysioterapeuter, tilbyr Nordic Netcare omfattende dekning for fysioterapitjenester hos sine samarbeidsklinikker. Dette inkluderer vanligvis:

 1. Fysioterapeutiske behandlinger: Pasienter har tilgang til et bredt spekter av fysioterapeutiske behandlinger som tilbys av kvalifiserte fysioterapeuter på partnerklinikker. Dette kan omfatte terapeutiske øvelser, manuell terapi, massasje, elektroterapi, strekkøvelser og andre behandlingsmetoder for smertelindring, rehabilitering og funksjonsforbedring.
 2. Individuell tilnærming: Fysioterapeutene utvikler individuelle behandlingsplaner basert på pasientens spesifikke behov, symptomer og mål. Behandlingsplanene tilpasses for å sikre best mulig resultater og fremgang for hver enkelt pasient.
 3. Oppfølging og veiledning: Etter hver behandlingssesjon følger fysioterapeuten opp med pasienten for å vurdere fremgang og justere behandlingsplanen ved behov. Pasientene får også veiledning om hjemmeøvelser og forebyggende tiltak for å støtte rehabiliteringsprosessen og fremme langsiktig helse.
 4. Fleksibilitet og tilgjengelighet: Ved å samarbeide med et nettverk av eksterne klinikker og fysioterapeuter, tilbyr Nordic Netcare pasienter større fleksibilitet og tilgjengelighet når det gjelder å motta fysioterapibehandling. Dette gjør det enklere for pasienter å få den nødvendige behandlingen nær der de bor eller arbeider.

Gjennom sitt samarbeid med eksterne klinikker som Din Helse Nydale, sikrer Nordic Netcare at pasienter får tilgang til høykvalitets fysioterapitjenester som er tilpasset deres individuelle behov og mål. Dette bidrar til å fremme bedre helse, rehabilitering og livskvalitet for pasientene.

Osteopati

Dekningen for osteopatibehandling gjennom Nordic Netcare innebærer vanligvis følgende:

 1. Personlig konsultasjon og vurdering: Pasientene møter en erfaren osteopat ansikt til ansikt for å diskutere deres symptomer og helseutfordringer. Osteopaten vil utføre grundige undersøkelser for å forstå pasientens tilstand og lage en tilpasset behandlingsplan.
 2. Individuell behandling: Basert på pasientens behov, vil osteopaten tilby en rekke behandlinger som kan inkludere justeringer, manipulasjoner og terapeutisk massasje for å lette smerter og fremme helbredelse.
 3. Oppfølging og støtte: Etter hver behandlingssesjon vil osteopaten følge opp med pasienten for å se hvordan de responderer på behandlingen. Pasientene vil også få veiledning om øvelser og livsstilsendringer som kan hjelpe dem med å opprettholde fremgangen.
 4. Tilgjengelighet og fleksibilitet: Pasientene kan få tilgang til behandlingene deres på et sted og tidspunkt som passer for dem, noe som gjør det enkelt og praktisk å motta behandling.

Gjennom samarbeidet med Nordic Netcare kan dere som klinikk tilby omfattende og skreddersydd osteopatibehandling til pasientene deres. Dette gir pasientene muligheten til å få den hjelpen de trenger for å bedre sin helse og velvære på en trygg og effektiv måte.

Toralf Wollkert Thomassen