Vår filosofi

Betennelsesprosesser i kroppen er kroppens naturlige forsvar mot en skade. Dessverre har prosessen i mange år vært en målskive for medisinindustrien. I normalt omfang er det best om prosessen får være i fred, og at man ikke prøver stanse den dersom den ikke er overdreven og skader deg.  Å slukke en betennelsesprosess er uheldig, og er dessverre det mange gjør ved å selvmedisinere hver gang de får smerter i en eller annen del av kroppen.

I verste fall kan dette føre til senskader hvis det ikke gjøres med kyndig hjelp. Det vil si at man mottar råd og behandling for skaden i tillegg til medisinen, men i beste fall uten medisiner.

Konferer med oss og vi vil tilrettelegge det optimale forløp for deg – i samråd med fastlegen din. Vi bruker i første omgang naturlige behandlingsmetoder som:

kiropraktikk

– øvelsesbehandling

triggerpunktbehandling

trykkbølgebehandling

Vi setter injeksjoner på klinikken vår i de tilfellene der vi har prøvd det meste over tid. Vi vil alltid følge deg tett opp dersom du får injeksjonsbehandling.

Vår filosofi er en naturlig behandlingsmetode. bildet viser kiropraktorer og osteopater fra din helse bjølsen

Riktig kosthold og noen få kostilskudd kan hjelpe deg dersom betenelsessprosessen er overdreven eller blir langvarig.

Fortell oss om eventuelle medisiner du tar- og sammen med behandlingen du får hos oss – la oss guide deg til det optimale forløp uten senskader.

Vår filosofi