Helseforsikring i DNB

Dersom du har helseforsikring i DNB så er du dekket via en underleverandør som heter Falck, Vertikal eller Nordic Netcare. Din Helse Nydalen har inngått avtale med alle disse selskapene.

For å få brukt din behandlingsforsikring i Dnb er det best at du kontakter dem på 24 06 21 23 for å opprette en sak og sier du ønsker time hos oss. Helseforsikringen til DNB for ansatte dekker alt fra 6-24 behandlinger.

Dersom du har kontaktet forsikringsselskapet og opprettet sak før du kommer til oss, slipper du legge ut for undersøkelse eller behandling. De fleste dekker alle typer undersøkelser og behandlinger hos oss som inkluderer ultralyd og trykkbølgebehandling. Injeksjonsbehandling er normalt sett ikke dekket av behandlingsforsikringer

 

Pris på helseforsikring i Dnb

Dersom du har helseforsikring via jobben din er det bedriften som betaler kostnadene. NB! noen har en liten egenandel de må dekke per undersøkelse / behandling. I de fleste tilfeller er denne egenandelen 200 kr. Resten dekkes av helseforsikringen. For en komplett prisliste hos oss se her: Prisliste.

Når du har fått godkjent en sak kan du bestille timer hos oss enten via falck helse /dnb nor sine nettsider: Trykk her  eller ta kontakt med oss på klinikken ved å ringe telefon 22 95 11 14.

Det er viktig at du enten sender dine avtalevilkår i oss i en e-post, eller tar dem med første gangen du møter opp. Du sender dine forsikringspapir på epost: toralf@dhn.no

 

Forsikring hos DNB dekker som regel:

* Fysioterapi

* Kiropraktikk

* Osteopati

* Trykkbølge

*Ultralydundersøkelser

 Dersom du trenger MR undersøkelse, så la oss henvise deg. Dersom vi henviser deg, dekker normal sett dnb helseforsikring kostnadene med undersøkelsen, og de får deg normalt sett raskt til undersøkelse.

Helseforsikring Dnb